مراحل پخت شیرینی میکادو

مراحل پخت شیرینی میکادو

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

مراحل پخت شیرینی میکادو

تیم پخش و تولید میشکا میکادو و ساقه عروس در ملایر در این مقاله به مراحل پخت شیرینی میکادو پرداخته اند که عبارتند از:

  1. آماده کردن نان میکادو:
    • میتونید نان میکادو رو به صورت آماده تهیه کنید یا اینکه در خانه با آرد، تخم مرغ، شکر و وانیل بپزید.
  2. تهیه کرم حلوایی:
    • مواد لازم برای کرم حلوایی شیرینی میکادو معمولا شامل آرد، پودر قند، روغن، گلاب، زعفران و هل هست.
    • برای تهیه کرم، ابتدا آرد رو بو داده و بعد با بقیه مواد مخلوط میکنن تا یه خمیر صاف و یکدست به دست بیاد.
  3. لایه بندی و برش شیرینی:
    • نان‌های میکادو رو روی یه سطح صاف قرار میدن و روی هر لایه، یه لایه از کرم حلوایی پهن میکنن.
    • بعد از اینکه تمام لایه‌ها رو به ترتیب قرار دادن، شیرینی رو به مدت چند ساعت توی یخچال قرار میدن تا سفت بشه.
    • در نهایت، شیرینی رو به شکل دلخواه برش می‌زنن و سرو میکنن.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

عوامل موثر در رونق تولید و پخش میشکا
مزایای پخش و تولید میشکا میکادو و ساقه عروس

دیدگاهتان را بنویسید