مراحل پخت شیرینی میکادو

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
فهرست مطالب …
مراحل پخت شیرینی میکادو
تیم پخش و تولید میشکا میکادو و ساقه عروس در ملایر در این مقاله به مراحل پخت شیرینی میکادو پرداخته اند که عبارتند از:
- آماده کردن نان میکادو:
- میتونید نان میکادو رو به صورت آماده تهیه کنید یا اینکه در خانه با آرد، تخم مرغ، شکر و وانیل بپزید.
- تهیه کرم حلوایی:
- مواد لازم برای کرم حلوایی شیرینی میکادو معمولا شامل آرد، پودر قند، روغن، گلاب، زعفران و هل هست.
- برای تهیه کرم، ابتدا آرد رو بو داده و بعد با بقیه مواد مخلوط میکنن تا یه خمیر صاف و یکدست به دست بیاد.
- لایه بندی و برش شیرینی:
- نانهای میکادو رو روی یه سطح صاف قرار میدن و روی هر لایه، یه لایه از کرم حلوایی پهن میکنن.
- بعد از اینکه تمام لایهها رو به ترتیب قرار دادن، شیرینی رو به مدت چند ساعت توی یخچال قرار میدن تا سفت بشه.
- در نهایت، شیرینی رو به شکل دلخواه برش میزنن و سرو میکنن.
این مطالب را از دست ندهید